Template Image 4

infobulletin 13 juli 2017

downloaden 

10 juli

Deze week ouder-gesprekken

Facultatief

11

12

13

Schoolreis groep 7

14

Verjaardag juffen groep 3 en 4

15

16

17

Doorschuif-middag

18

Juf Esther en juf Kim vieren hun verjaardag

Digitale schoolkrant komt uit

19

Uitreiking Nijntje diploma groep 1 en 2

20

Laatste schooldag viering

8.30-12.00

Alle kinderen om 13.00 vrij

21

Om 12.00 uur zomer-vakantie

22

23

 

Leerkrachtenrooster

Op 26 juni is in de MR besproken op welke wijze we de groepen samenstellen en hoe de leerkrachten ingezet worden. In de bijlage kunt u de lijsten vinden van de groepen met de bijbehorende leerkrachten.

Voor uw agenda: Zakelijke ouderavond en infoavond

Op dinsdag 19 september is de zakelijke ouderavond in de centrale hal van de school. We hebben ervoor gekozen om de zakelijk ouderavond aan het begin van het schooljaar te plannen, zodat we het afgelopen schooljaar beter kunnen evalueren. Dit keer wordt de zakelijke ouderavond gekoppeld aan de informatie avond. Een iets andere opzet dan dat u gewend bent. Over de tijd informeren we u nog. We hopen u allen te zien!

40-jarig jubileum juf Greet en meester Jan

Vorige week donderdag hebben wij onder tijdens een heerlijke barbecue aan het Schildmeer het 40-jarig onderwijsjubileum gevierd van juf Greet en meester Jan. Bij deze nog een keer van harte gefeliciteerd!

Doorschuifmiddag

Maandag 17 juli van 13.00 uur tot 13.30 uur gaan alle groepen doorschuiven, zodat de leerlingen alvast kennis kunnen maken met hun nieuwe juf of meester. Ook de nieuwe kleuters, die na de zomervakantie beginnen, zijn ook uitgenodigd deze middag aanwezig te zijn. Deze nieuwe kleuters krijgen dan ook hun school lunchbeker en lunchtrommel uitgereikt.

 

 

Verjaardag Juf Esther en juf Kim

Op dinsdag 18 juli vieren juf Esther en juf Kim hun verjaardag in de klas. De kinderen hoeven deze dag geen lunch mee naar school.

Boottocht met de Damsterveer

De Damsterveer biedt beide groepen acht een rondvaart door Appingedam aan op woensdag 19 juli. Dat vinden we fantastisch. Bedankt alvast namens alle kinderen van groep acht.

Digitale schoolkrant

schoolkrant

Wij zijn de afgelopen tijd erg druk bezig geweest met onze tweede editie van de digitale schoolkrant. We zijn trots op het resultaat want de schoolkrant ziet er weer ontzettend mooi uit! Het een vrij groot bestand en we weten niet of de schoolkrant bij alle mailadressen aankomt. Vandaar dat we de digitale schoolkrant ook op de website publiceren. Als u de digitale schoolkrant niet in uw mailbox heeft aangetroffen, kunt u de schoolkrant vanaf 18 juli ook via de website vinden. De digitale schoolkrant wordt dinsdag 18 juli verstuurd.

Ouderhulp Laatste Schooldag

Voor de Laatste Schooldag hebben we nog ouders nodig die willen helpen met de verschillende activiteiten op het plein en in de school. U kunt zich opgeven bij de leerkracht.

Even voorstellen…..

Mijn naam is Tessa Nepperus. Komend schooljaar sta ik één dag naast juf Mirte en twee dagen naast juf Esther, in groep 7 en 8. Hier heb ik veel zin in!

Ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend in Delfzijl. In mijn vrije tijd lees, kook en teken ik graag. Daarnaast vind ik het leuk om met familie of vrienden iets te ondernemen. Het afgelopen schooljaar heb ik tot maart twee dagen op de Vuurvlinder in Appingedam gewerkt en viel ik veel in. Sinds maart sta ik volledig voor groep 7 en 8 op de Garven in Delfzijl. We zijn op dit moment druk bezig met de musical, wat ik zelf heel leuk vind.

Ik zal tijdens de doorschuifmiddag aanwezig zijn en hoop dan al eventjes met de kinderen en collega´s kennis te maken. Voor vragen of een kennismaking kunt u komend schooljaar na schooltijd altijd even binnenlopen. Ik weet zeker dat we er een leuk en leerzaam schooljaar van gaan maken. Tot volgend schooljaar!

Gevonden voorwerpen

Alle gevonden voorwerpen liggen tot de zomervakantie in de centrale hal. Alles wat er vrijdag 21 juli na 12.00 uur nog ligt geven we aan Humanitas.