Template Image 8

infobulletin 6 juli 2017

(downloaden)

              

 

  

 

 

 

 

 

3 juli

4

5

6

7

Biebpassen

groep 3 uiterlijk vandaag

inleveren

8

Ope-ning biblio-theek Appin-gedam

9

10

Deze week ouder-gesprekken

Facultatief

Groep 3/4 op schoolreis

11

Groep 3 naar de bibliotheek

 

12

Verjaardag juf Marieke en juf Patricia 7b

13

Schoolreis groep 7

14

Verjaardag juffen groep 3 en 4

15

16

17

Doorschuif-middag

18

Digitale schoolkrant komt uit

19

Uitreiking Nijntje diploma groep 1 en 2

20

Laatste schooldag viering

8.30-12.00

Alle kinderen om 13.00 vrij

21

Om 12.00 uur zomer-vakantie

22

23

                           

 

Vacature ruimte

In het rooster wat we u presenteerden de vorige week waren nog een tweetal vacatures. Deze  zijn inmiddels ook ingevuld. Daar zijn we erg blij mee. Juf Lysanne mag blijven en zij gaat volgend schooljaar op donderdag en vrijdag werken in groep 1/2b. Daarnaast verwelkomen we een nieuwe collega. Juf Tessa Nepperus zal volgend schooljaar ons team komen versterken. Op woensdag wordt juf Tessa de leerkracht van groep 7 en op donderdag en vrijdag van groep 8. Juf Tessa werkte het afgelopen schooljaar op obs De Garven als leerkracht van groep 7/8. Wij heten juf Tessa van harte welkom.

EHBO in groep 3a

De kinderen van groep 3a hebben vorige week vrijdag van de oma van Dinand de beginselen van EHBO geleerd. De kinderen vonden het erg leuk!

Groep 3 gaat naar de bibliotheek

Dinsdag 11 juli gaat groep 3 naar de bibliotheek. We doen mee aan vakantielezen. Het is gebleken uit onderzoek, dat wanneer kinderen een aantal weken niet lezen het leesniveau achteruit gaat. Om dit te voorkomen is het goed om in de vakantie ook te lezen. De kinderen mogen boeken lenen voor de vakantie. We vertrekken om kwart voor 9.

Musical groep 8

Op woensdag 12 juli heeft groep 8B de eindmusical. Groep 8A heeft deze op donderdag 13 juli.
Beide musicals beginnen om 19.15 uur. De musical wordt net als andere jaren gehouden bij de ASWA aan de Burgemeester Klauckelaan16 te Appingedam.
Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend. Alle ouders, familie en vrienden van de leerlingen van groep 8 zijn deze dagen van harte welkom!
De leerlingen moeten om 18:30 uur aanwezig zijn bij de ASWA. Tot dan!

Doorschuifmiddag

Maandag 17 juli van 13.00 uur tot 13.30 uur gaan alle groepen doorschuiven, zodat de leerlingen alvast kennis kunnen maken met hun nieuwe juf of meester. Ook de nieuwe kleuters, die na de zomervakantie beginnen, zijn ook uitgenodigd deze middag aanwezig te zijn. Deze nieuwe kleuters krijgen dan ook hun school lunchbeker en lunchtrommel uitgereikt.

Afscheid meester Holger

Meester Holger heeft het hele schooljaar stage gelopen in groep 5 en is geslaagd voor zijn opleiding Onderwijsassistent. Hij zal er het hele schooljaar nog zijn, maar dinsdagmiddag 18 juli neemt hij alvast afscheid van de klas. Dit doet hij met een gezellige en feestelijke middag. De klas zal een afscheidscadeau voor hem maken.

Schoolreis groep 7

Donderdag 13 juli gaan de kinderen van groep 7 op schoolreis. Alle kinderen moeten om 8.15 uur op school zijn. Om 8.30 uur vertrekt de bus naar Attractiepark Slagharen!

We zijn om ongeveer 16.30 uur weer terug op school.

Ouderhulp Laatste Schooldag

Voor de Laatste Schooldag hebben we nog ouders nodig die willen helpen. U kunt zich opgeven bij de leerkracht.

MR wisseling

Woensdag heeft de MR tijdens een etentje in het paviljoen Heleen van Dortmont bedankt voor haar inzet de afgelopen zeven jaar. Heleen heeft aangeven dat ze graag wil stoppen met haar MR-taak. Michel Rosema gaat de taak van Heleen overnemen. Vanaf augustus zal hij zitting nemen in de MR. Wij heten Michel van harte welkom als MR-lid.

Ouderbijdrage, fluorgeld en schoolreisgeld

Sommige ouders hebben de ouderbijdrage nog niet betaald.

De kosten bedragen € 17,50 per schooljaar. Leerlingen die na 1 januari 2017 zijn gestart

betalen € 9,--

De ouderbijdrage kan gestort worden op:      NL41 RABO 0313 0253 98

                                                                       t.n.v. vrienden van het openbaar onderwijs

o.v.v. ouderbijdrage naam + groep kind

Sommige ouders hebben het fluorgeld nog niet betaald. De kosten bedragen € 3,00 per kind per schooljaar. U kunt dit tegelijk storten met de ouderbijdrage of het geld aan de leerkracht geven. Denkt u ook aan:

Schoolreisgeld €25,00 per kind graag storten op: NL87 RABO 0308 5200 84