Template Image 6

infobulletin 19 januari 2017

downloaden

16 januari

Zilveren weken

Start toetsweek lvs

17 18

19

Ouderavond

Prima + HBG + slim fit

19.30-20.45

20 21 22

23

Toetsweek

lvs

24

25

Meester Siemon afwezig

26

Meester Siemon afwezig

27

Meester Siemon afwezig

28 29
30 31 1 februari

2

Hulp-ouders high tea

13.00-14.00

3

4 5

6

Margedag alle leerlingen zijn vrij

7 8 9 10 11 12

13

In deze week zijn de oudergesprek-ken. U wordt hiervoor uitgenodigd

14 15

16

Maandviering groep 1/2C en 3/4

17

Rappor-ten mee

18 19

 

Donderdag 19 januari

Vanavond is er een ouderavond bij ons op school. De volgende onderwerpen komen aan bod: Traject ‘Prima’ als onderdeel van de gezonde school, het begeleiden van begaafde leerlingen HBG en Slim fit.

De ouderavond is van 19.30 tot 20.45 uur. We hopen jullie te zien.

De agenda van vanavond is bijgevoegd. De koffie staat klaar vanaf 19.15 uur.

Tevredenheidonderzoek

Eens in de vier jaar vragen we ouders, leerlingen en leerkrachten om ons te laten weten hoe ze over de school denken. Wat stemt tot tevredenheid en waar kan de school wat aan verbeteren. De leerlingen van groep vijf tot en met acht vullen de volgende week hier een aantal vragen over in. U als ouder krijgt een digitale vragenlijst toegezonden. Indien u deze niet ontvangen hebt op woensdag 25 januari geeft u dan even een signaal naar school. Wij verzorgen dan een papieren versie voor u. Ouders die geen digitale connectie hebben ontvangen de papieren enquête via hun kind.

Graag allemaal weer inleveren zodat we goede input krijgen om onze school verder naar uw wens te ontwikkelen. Reageren in de maand januari.

Extra fluor moeder

Iedere maandagmorgen spoelen de kinderen met fluor. De fluor wordt in de groepen uitgedeeld door ouders. Doordat één van de ouders stopt zoeken wij een nieuwe ouder die kan meehelpen met fluor spoelen. Indien u niet iedere maandag kan, maar wel om de week of eens per maand is dat geen probleem. Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Praktisch verkeersexamen.

Donderdag 11 mei heeft groep zeven het praktische verkeersexamen. Zij moeten dan een route door Appingedam fietsen. Hiervoor zoeken wij hulpouders. Uw taak bestaat uit het starten van de leerlingen of het controleren of de leerling juist handelt in een verkeerssituatie. Opgeven bij de leerkracht of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoofdluiscontrole

Indien u mee wilt helpen bij de hoofdluiscontrole, op de eerste maandag na een vakantie en bij de her controle twee of drie weken later, kunt u zich opgeven bij de leerkracht of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitgang groep 1-2

Sommige ouders staan te dicht bij de deur als de groepen 1-2 uit school komen. Het is daardoor voor de leerkrachten onmogelijk om te zien of alle kinderen hun papa of mama kunnen vinden. Zou u erop willen letten dat de ruimte tussen het grasveldje, de zandbak en de muur vrij blijft.

Opvang op vrijdag middag

Leerlingen die op de vrijdagmiddag gebruik maken van de opvang blijven in de Olingertil. Ze werden tot nu toe onder begeleiding naar Opwierde gebracht. Dat verandert dus. De opvang is in ons eigen gebouw.

Harmonisatie.

Vorige week is bekend geworden dat de ASWA stopt met het peuterspeelzaalwerk. Dit omdat de peuterspeelzalen onder de opvang gaan vallen. De ASWA wil geen opvang organisatie worden. Zodra er een definitieve besluitvorming is hoort u dat van ons.

SLIM/FIT

Volgende week starten de extra gymlessen voor groep 6A

High tea/coffee hulpouders

Een groot aantal ouders zet zich met regelmaat in op school om het onderwijs zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit waarderen wij als team vanzelfsprekend enorm. Alle ouders die op de één of andere wijze meehelpen in school worden daarom door het team uitgenodigd om op 2 februari deel te nemen aan een

high tea. Dit zal plaatsvinden van 13.00 tot 14.00 uur

in de centrale hal.

Fijn als u even meldt dat u van de partij bent.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onderwerp: high tea

Van het corsoteam

De corsobak bij de kleuteringang is inmiddels weer voorzien van pluiswerk. Neemt u ook een zakje mee naar huis? Dat zouden wij zeer op prijs stellen. Weet u niet hoe het moet? Kijk dan op onze website papiercorso.jan-ligthart.nl .Op woensdag- en vrijdagochtend zitten een aantal leden van het team op school. Schuif gezellig aan!

Help! Loopgroepouders voor groep 7/8 gezocht!

We hebben inmiddels al wat aanmeldingen voor de loopgroepteams. Erg fijn! Maar we hebben nog geen ouders die de toekomstige groep 7/8 kinderen voorzien van een pak. Zit uw kind nu in groep 6 of 7 en wilt u best helpen? Geef u dan op bij ons! Spreek iemand van het corsoteam aan of stuur ons een e-mail: /Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

                             Maandag 6 februari is margedag.

Alle leerlingen zijn vrij!